AQUA challenge 2021. október 1 - 31.

 


A kihívás minden hetén  nyereményjáték is meghirdetésre kerül.

 

2021. szeptember 13., hétfő

Autómentes Világnap 2021


Az iskolánkban minden évben megrendezésre kerülő Autómentes Világnap kellemes időjárásban zajlott rendőri felvezetéssel. Iskolánk 70 tanulója kerékpározta körbe a városunkat, betartva a közlekedési szabályokat . A rendőrök láthatósági mellényeket osztottak ki a gyerekeknek és felhívták a figyelmüket a biztonságos közlekedésre.

Külön színfoltja volt rendezvényünknek, hogy a rendőri felvezetést két volt tanítványunk: Hart Krisztián és Szeredi Martin biztosította.

Nagy Imre - szervező

Galéria>>

2021. szeptember 8., szerda

Elindul Magyarország legnagyobb online fenntarthatósági diákprogramja a V-GO

Elindul Magyarország legnagyobb online fenntarthatósági diákprogramja a V-GO. A Virtuális Erőmű Program (https://virtualiseromu.hu) szakemberei által fejlesztett digitális V-GO keretrendszer webes és applikációs megoldással épít közösségeket.
A Virtuális Erőmű Program célja, hogy energiahatékonysági és megújuló energia alapú jó gyakorlatok gyűjtésével, terjesztésével, illetve projektek megvalósításával segítse elő az energetikai szükségletek racionalizálását.

A diákok online módon bekapcsolódhatnak Magyarország legnagyobb fenntarthatósági közösségébe, kihívások révén tesztelhetik tudásukat és milliós díjakért versenyezhetnek egyénileg és iskolájukkal is. A legjobb diákok és iskolák a Parlamentben személyesen is díjazásra kerülnek.
A tanárok számára lehetőségeket kínálnak diákjaik fenntarthatósági tudásának mérésére és az OH által minőségbiztosított, ingyenes anyagok, óravázlatok, prezentációk, linkgyűjtemények, tesztek is elérhetőek.