A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2016. május 9., hétfő

MIÉNK IS VOLT A TÉR!

Az egri Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban 1993 óta minden tavasszal megrendezésre kerül a Miénk a tér! elnevezésű összművészeti fesztivál. A szervezők szándéka, hogy a megye általános és középiskolás diákjai bemutatkozhassanak az előadó művészet különböző műfajaiban.
Idén május 4-7. között láthatta a közönség és a szakértő zsűri a könnyű-, komoly- és népzene, népdal, modern tánc, néptánc, népi játék, színjátszás és vers kategóriában bemutatkozó több száz fiatalt.
Iskolánkat két produkció képviselte a rendezvényen május 7-én. Poczok Melinda 1. a osztályos kislány Kovács Barbara: A csacsi című versét mondta el. Az iskolai Ki mit Tud?- on is nyertes produkciót a zsűri arany oklevéllel jutalmazta. Felkészítője Bartókné Tolnai Katalin tanítónő.
A 2.b osztály Janikovszky Éva: Ha én felnőtt volnék című jelenetét adta elő, mellyel bronz oklevelet érdemeltek ki. Felkészítőik Farkas Judit és Orosz Mária tanítónők.
Nagy élmény volt látni a sok tehetséges gyermeket, akik színvonalas, lelkes előadásukkal maradandó élményt nyújtottak a közönségnek, s egymásnak is.
Tanulóinknak gratulálunk sikeres szereplésükhöz!
Farkas Judit







GRATULÁLUNK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése