A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2014. február 24., hétfő

Még egy kis farsang...a 2.a osztály albumából ...


A 2. a és a 6.a osztály elhatározta, hogy a farsangi karneválon közösen fog szerepelni. Először fordult ilyen elő az iskolai bálok történetében,hogy egy alsós és egy felsős osztály együtt öltözik jelmezbe.

Mi, osztályfőnökök lelkesen készítettük elő a produkciót. A gyerekeknek tetszett az általunk választott zene,könnyen megtanulták az egyszerű koreográfiát.

Aktív szülők csapata segítette munkánkat. Gyorsan és ügyesen készültek a jelmezek, amelyeket Bocsi Helga és Kocsisné Recskó Melinda varrt meg a gyerekeknek. A kaptárakat Bercsényiné Vass Henrietta álmodta meg. A csápok, és a szárnyak  megalkotásában Godena Tamásné, Nagyné Asztalos Judit, Nyiri Tímea és Csirkéné Toroczkai Petra volt segítségünkre.Petra még a műsorunkban is közreműködött, ő alakította a méhész szerepét. Természetesen mi, osztályfőnökök sem vontuk ki magunkat a szereplés alól. Egyikünk medvejelmezt öltött, a méhekkel incselkedett, míg a másik Valentin-napi  köszöntővel kedveskedett a közönségnek, mivel a szerelmesek napjáról sem feledkezett el kis csapatunk.

A második helyezést szereztük meg, és egy finom csokitortát nyertünk.

 
Kiss Zsuzsanna és Tajta József osztályfőnökök


 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése