A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2015. január 27., kedd

50 éves osztálytalálkozó a Telekiben

1964-ben végeztük el általános iskolai tanulmányainkat.
Nehéznek tűnő dologra határoztuk el magunkat az 50 éves osztálytalálkozó megszervezésére. Nem volt könnyű a szervezés, mert az élet nagyon sokfelé sodort bennünket, ezért is volt izgalmas a találkozás, így 50 év elteltével. Ismerkedéssel kezdődött a délután. Ez csodálatos élmény volt mindenkinek.

Sajnos a tanáraink már nem lehettek velünk ezen a szép napon. Szeretettel, és nagy tisztelettel gondoltunk rájuk, és visszaemlékeztünk az együtt eltöltött évekre. Osztályfőnökeink Turóczi Jánosné Tanárnő és Bata Gyula Tanár Úr voltak. Az osztályfőnöki órát Turóczi Ilona Igazgatónő tartotta, mert édesanyja már az ilyen rendezvényeken nem szívesen jelenik meg (- de otthon órákig hallgatta az új információkat mindkét osztályról) és Tanár Úr már nem él. Nagyon megköszönjük neki így utólag is közreműködését. Nagyon jó volt látni, tudni, hogy a szülők nyomdokaiba lépett, és folytatja a szülei nagyon szép hivatását.


Az osztályfőnöki órán dióhéjban elmondtuk, ami nem volt könnyű, mi történt velünk az elmúlt 50 év alatt. Megemlékeztünk mécses gyújtással a közülünk elhunyt osztálytársakról. A temetőben folytatódott a megemlékezés, amely nagyon megható volt. A Hársfa vendéglőbe, ahová utána mentünk, már felszabadult beszélgetéssel, és kikapcsolódással folytatódott ez a felejthetetlen és csodálatos nap. Ezt jövőre szeretnénk megismételni.              
- Dobozi Irén -


További képek: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése