A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Adószáma: 18583672 -110

Számlaszáma: 6190002613100007

2017. szeptember 18., hétfő

EGÉSZSÉGNAP

                   2017. SZEPTEMBER 18.


A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola „Egészségnap” keretében csatlakozott „ A világ legnagyobb tanórája” megtartásához. A tanítási napot 15 perces bemelegítő reggeli tornával kezdtük az iskola udvarán Tajta József tanár úr vezetésével.A lelkünk ápolására gyönyörű zenei feldolgozásokat hallgathattunk meg az Egri Szimfonikusok és a Gajdos népzenei együttes előadásában a Kodály év alkalmából.
 Köszönet érte!                            A kisfilmet Pásztor László fotóiból készítette Bánkuti Virág      Ezt követte a tematikusan feldolgozott 60 perces tanítási óra megtartása osztályfőnöki órák keretében.


   A délelőttöt városi kerékpáros körtúrával zártuk, amelyet Hudákné Szabó Zsuzsanna és Antal Zoltánné tanárnők szerveztek.


Köszönjük a szervezőknek a szép napot, Nagy Imre tanár úrnak pedig a rengeteg fényképet.


    Egészségnap

     A mai napon iskolánkban Egészségnapot tartottunk!


    Ezt az eseményt egy zenés bemelegítéssel kezdtük, amit iskolánk tanulói közül pár diák tartott. Ez után, hogy a tanulás sem maradjon el, ezen a napon mindenkinek rendes tanítás volt az 1. órában.

    9:00 órától egy különleges koncerten vehettünk részt, amin többször is lehetőségünk volt énekelni a közel 50 fős zenekar kíséretében. A felejthetetlen műsor után a diákok egy 60 perces tanórán vettek részt. Ezen az órán A Világ Legnagyobb Tanórája című programban vettünk részt ahol a program terv szerint a diákok új ismereteket szerezhettek a Globális Célokról, a tudatos táplálkozásról és a felelős élelmiszer fogyasztásról. A napot pedig egy közös kerékpáros körtúrával zártuk!

     Reméljük a mai napon szerzett ismereteiteket és élményeiteket másokkal is megosztjátok!
                                                                                      Pomaházi Krisztina és Varga Enikő


2 megjegyzés:

  1. Én 5.b osztályos tanulóként nagyon élveztem a napot! Nekem a biciklizés tetszett a legjobban.

    VálaszTörlés
  2. 4. b osztályba járok, nagyon tetszett ez a nap! Az volt a legjobb rész, amikor itt volt a zenekar.

    VálaszTörlés