A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Adószáma: 18583672 -110

Számlaszáma: 6190002613100007

2018. február 23., péntek


MÁTÓL ROBOTOK IS SEGÍTENEK A  TANULÁSBAN  

Az Egri Tankerületi Központ programozható robotokat helyezett ki iskolánkba uniós pályázat keretében. Tantestületünkből két pedagógus - Deli István és Mészárosné Csepregi Andrea - vett részt továbbképzésen, ahol elsajátították  a robotok világával kapcsolatos ismereteket. Jövő héttől a robotok látogatást tesznek az osztályokban. 


A Bee-Bot egy egyszerű és gyerekbarát kivitelű programozható játékrobot, mely tökéletes eszköz az óvodapedagógusok és tanítók számára az irányok tanításához és gyakorlásához, illetve a programozás alapismereteinek játékos elsajátításához.Blue-Bot programozható játék robot méhecske, Az átlátszó burkolaton át megfigyelhetőek az egyes utasításokra adott reakciók. A Blue – Bot , mint a neve is utal rá bluetooth-al működik, mobiltelefonról, tabletről, laptopról is működtethető.

Edbot - Programozható Humanoid RobotAz iskolákban tanított legnépszerűbb programozási nyelveken programozható (Scratch, JavaScript, Python, C, C++, Perl, stb). Rendkívül látványos és hasznos gyakorlati oktatási eszköz. Egyénileg és csoportokban is kódolható. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése