A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2014. április 13., vasárnap


Országos Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny

Iskolánk tanulói idén is megmérettették magukat április 10-én a katasztrófavédelmi verseny területi fordulóján. A felkészüléshez nagy segítséget jelentett számunkra Fónagy Miklós mentős, és Bartókné Mező Beáta érdekes, tanulságos foglalkozása. A gyerekek elsajátították az életmentés és elsősegélynyújtás alapvető fogásait, amit életük során, ha szükség úgy hozza, magabiztosan tudnak majd alkalmazni. Köszönet ezért nekik!
A katasztrófavédelmi verseny felkészülésében köszönjük szépen Hegedűs Szilvia munkáját is, aki időt és fáradságot nem kímélve segítette, és szervezte a gyerekek munkáját.
Nagyon különleges napot töltöttünk az egri tűzoltóságon. Izgalmas, sokszor bátorságot is igénylő feladatokat hajtottak végre a gyerekek a 12 állomáson. Elsősorban az összehangolt csapatmunkára kellett támaszkodniuk. Kitartásukért, szorgalmukért nagy dicséretet érdemelnek a Teleki kis csapatai:
A Lángelmék csapat tagjai az 5.a osztályból: Gulyás Balázs, Dobozy Dániel, Varga Vivien, Boros Dávid
A Vízkutyák csapat tagjai szintén az 5.a osztályból: Végh Olívia, Rátkai Angyalka, Szabó Zsófia, Vágó Zsófia
A Tűzmókusok csapat tagjai: Dobó Nikoletta, Nagy Vanda, Császár Anikó a 7.a osztályból, valamint Jablonkai Laura a 6.b osztályból
A Lángmanók csapat tagjai: Bázin Bianka, Csepregi Orsolya, Kiss Renáta a 7.a osztályból, és Orsós Odett a 6.b osztályból

Bernáth Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése