A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2015. október 12., hétfő


TINIZUG


2015. október 11-én, a Könyves Vasárnapon került sor Egerben, a Bródy Sándor Megyei Könyvtár új, Tinizug nevű ifjúsági részlegének megnyitójára. Ez a speciális gyűjtemény a könyvtár központi részlegében került kialakításra.  Itt a tinik számára érdekes szépirodalmi alkotások mellett ismeretterjesztő irodalommal, folyóiratokkal, DVD játékfilmekkel, valamint társasjátékokkal várják a látogatókat. A könyvtár célja, hogy kényelmes, fiatalok számára vonzó találkozóhellyé váljon ez a részleg. Ezen a napon Könyves Activity, kézműves foglalkozás (könyvfaló és hajtogatott fotóalbum készítés) várt a fiatalokra. Finom ebéd után színvonalas koncerten vettünk részt a Ward Mária Gimnázium tanulóinak közreműködésével.
A korosztály számára író-olvasó találkozók is zajlanak a félév során. A TiniZug megnyitóján Mészöly Ágnessel, a Darwin-játszma és számos más gyermek- és ifjúsági könyv írónőjével találkoztunk.
A programon Bernáth Melinda tanárnő kíséretével vett részt Bodnár Nóra, Köteles Vivien 6.a, Besenyei Vivien, Gyenes Martina, Kis Vivien és Mohácsi Patrícia 6.b osztályos tanulók.
Köszönjük szépen Bodnárné Antal Mária segítségét a gyerekek utaztatásában!

Bernáth Melinda
További képek: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése