A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2021. május 11., kedd

Alapítványi hírek 2021

 

Tisztelt Szülők, Kedves Látogatóink!

A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Alapítvány ebben az évben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.

Ilyen kerek évfordulónál mindig felvetődik a leltárkészítés gondolata.

Mi is történt ez alatt a 20 év alatt? Mire fordítottuk az Önök támogatását? Hogyan gazdálkodtunk a felajánlott 1%-okkal?

Minden felső tagozatos tanulónk számára zárható tanulói szekrényeket készíttettünk, melyeknek a karbantartása, a kulcsok pótlása, cseréje folyamatos feladatot és költséget jelent azóta is.

Több televíziót, videótechnikai eszközt vásároltunk, melyek az eltelt idő alatt már elavultak. Felújítottuk az iskolarádiót, a nyelvi laborok technikai eszközeit. Minden munkaközösségnek vásároltunk korszerű hangtechnikai eszközöket, a digitális táblákhoz hangszórókat. Az udvarra négy kerti pavilont készíttettünk, mely nagy népszerűségnek örvend a jó idő beköszöntével a diákok körében. Az elmúlt évben az udvarra több kiülési lehetőséget készítettünk a kollégák segítségével, mint ahogy az udvar játékokkal történő felfestése is így készült.

A járványhelyzet miatt az elmúlt évben két-két levegőszűrőt és ózongenerátort vásároltunk, amit nagy hatékonysággal használunk. Minden tanulónk részére ülőpárnát varrattunk.

Emellett támogattuk a versenyekre való eljutást, valamint jutalmaztuk az iskola hírnevét öregbítő tanulóinkat.

Az alapítvány a bevételeit, amelyek segítségével a fent felsoroltakat meg tudta valósítani, a két évente megrendezett jótékonysági bálok bevételéből, illetve az Önök által a személyi jövedelemadójuk 1%-aként felajánlott támogatásokból tudtuk/tudjuk megvalósítani.

 

Kérjük, tegyék ezt meg ebben az évben is.

Köszönettel fogadjuk a felajánlásokat!

Adószám: 18583672-1-10

 

Füzesabony, 2021. május                                      az Alapítvány kuratóriuma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése