A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2021. május 4., kedd

Víz Világnapja 2021 - eredmények

Az idei Víz Világnapjáról sajnos az idén is csak on-line tudtunk megemlékezni. A gyerekeknek és Szülőknek rövid filmeket ajánlottunk a témával kapcsolatban a Víz Világnapja 2021 címmel. Ezen kívül kicsiknek egy rajzfilmet a” Víz végtelen körforgásáról”, a nagyobbaknak pedig egy ajánlót, „Hogyan takarékoskodjunk a vízzel” c. rövid ötletsort ajánlottunk.

Korosztályuknak megfelelően kaptak feladatot, mely nem volt kötelező. A kisebbeknek rajzot készíthettek bármilyen technikával ” A víz érték! Becsüld meg!” címmel.

A nagyobbak hozzájuk közelebb álló feladatot kaptak: Készíts telefonos applikációval,  ragasztással egy kollázst ”, vagy számítógépen szóképet „A víz érték! Becsüld meg!” címmel.

Az alsósak lelkesebbek voltak, de nagyon köszönöm mindenkinek, akik időt áldoztak rá és küldtek be munkákat. Kiemelném a 4. osztályt, onnan kaptuk a legtöbb munkát. 

A legszebb munkákat Zsunyi Csenge 4.a, Erdélyi Alexa Emma 1.a, Gulyás Fanni 1.a, Varga Dominik 1.a, Tasi Letti 3.b, Nagy Richárd 4.a, Hegedűs Máté 4.a, Nagy Janka Mária 4.a, Majoros Gerda 4.a, Víg Bettina 4.a

A nagyobbak közül pedig: Poczok Melinda 6.a, Tóth Anna 7.a, Uti Zalán 7.b, és Drávucz Marcell 8.a osztályos tanulók készítették.

 

Galéria>>

Antal Zoltánné


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése