A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2022. június 16., csütörtök

Osztálykirándulás 4.b

Május 25-27-ig három napos ottalvós osztálykiránduláson vettünk részt az „Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány” jóvoltából iskolánk 15 negyedikes kisdiákjával. 

Már az utazás is egy kaland volt, hisz több gyerkőc most metrózott először.  

A táborban több érdekes program várt ránk: pl. kutyabemutató, bogárshow, digitális kincskeresés. Kipróbáltunk egy exatlon pályát, és íjászkodtunk is. Esténként koncerten, illetve discoban szórakozhattunk, de jutott idő egy kis csocsózásra, pingpongozásra és focizásra is. Persze a takarodó utáni mókázás sem maradt el. Legjobban mégis annak örültünk, hogy fürödhettünk egy jót a Balatonban! 

Tréfásan „túlélő tábornak” neveztük ezt a pár napot, mert a gyerekeink telefon nélkül táboroztak. Jó volt látni, hogy így egymásra, az együtt töltött időre, az élményekre, látnivalókra figyeltek. 

A fényképek tanúsítják, hogy érdemes volt nekivágni a hosszú útnak. Fáradtan, de rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza.                          

Június 14-én „Ismerjük meg lakóhelyünket!” címmel egy nagy sétát tettünk Füzesabonyban. A katolikus templomig sétálva megnéztük a középületeket, emlékműveket. A visszaúton betértünk a falusi játszótérre, a Városi Könyvtárba, majd a Helytörténeti Kiállításon sok új ismeretet szereztünk városunk múltjáról. A programot fagyizással zártuk. 

                                                          Farkas Judit és Erdélyi Annamária  

                                                                   osztályfőnökök 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése