A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2024. április 11., csütörtök

Nyílt nap a Telekiben 2024

Galéria a képre kattintva

Rendkívüli érdeklődés mellett zajlott nyílt napunk a Magyar Költészet Napján, április 11-én. Évente kétszer van lehetősége a szülőknek óralátogatás során betekinteni iskolánk életébe.

Száznál is több szülő, nagyszülő és hozzátartozó volt kíváncsi, hogyan telik egy tanítási nap nálunk, a Telekiben, illetve gyermeke hogyan teljesít a tanórákon.  Pedagógusaink a legújabb módszerekkel mutatták be a mindennapi oktató – nevelő munkát, szinte minden órán alkalmazták  a legfrissebb infokommunikációs eszközöket, sokat dolgoztak a tanulók kooperatív technikával csoportokban, illetve párokban. Sok esetben azt is megmutatták, hogy milyen jó hangulatban  versenyezni egymással. Jó volt látni az izgalmat, a büszkeséget a szülők tekintetében.

A változatos, vidám hangulatú órákon a szülők is bekapcsolódhattak egy - egy feladat megoldásába. A  remek tavaszias idő miatt tanulóink testnevelés órán, a szabadban - a műfüves pályán , illetve az extrém sportpáyán is megmutathatták mire is képesek 😊

Köszönjük az érdeklődést és a sok pozitív visszajelzést! Reméljük, hogy a következő tanévben is ilyen sikerrel zárhatjuk majd a nyílt napokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése