A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2019. június 11., kedd

MADARAK ÉS FÁK NAPJA 2019


Az esős időjárás miatt 2019. június 11-én került sor a „Madarak és fák napja” projektnap megrendezésére a Városi Lövészklub élményparkjában.
Iskolánk tanulói kerékpárral érkeztek meg a helyszínre a reggeli órákban, ahol kezdetét vette az osztályok közötti versengés. Volt többek között célbadobás, madárhangfelismerés, zsákban futás, mocsárjárás, hernyóvadászat, és még sok izgalmas csapatjáték. Előzetes feladatként menetleveleket készítettek, illetve csatakiáltással készültek a gyerekek.
Mindeközben a szülők már előkészítették a bográcsokat, mivel főzőversenyt is hirdettünk. 11 órára érkeztek meg az első remekművek, zsűrizésre.
A sok játék, izgalmas feladatok, ebéd és szabad játék után következett az eredményhirdetés, Fiser Józsefné , Ildi néni tolmácsolásában.
Idén, az alsó tagozatosok közül a 3.a osztály, a felsősök közül pedig a 6.a osztály nyerte meg az osztályok közötti versenyt.



A főzőversenyben az 1.b osztály nyújtotta a legjobb teljesítményt


Antal Zoltánné, Ági néni kihirdette a Föld napi verseny eredményeit is, végezetül a használt elem gyűjtő verseny helyezettjei vehették át okleveleiket Hudákné Szabó Zsuzsannától.


A remek időben egy remek napot zárhattak gyerekek, szülők, illetve  pedagógusaik is a lőtéren.
Külön köszönetünket fejezzük ki Szabó Krisztinának, hogy idén is ezen a csodálatos helyszínen rendezhettük meg a Madarak és fák napját, a Füzesabonyi Rendőrkapitányságnak, a kerékpárosok útvonalának biztosítását,  a kedves szülőknek a remek ételeket és legfőképpen Fiser Józsefné Ildi néninek a rendezvény megszervezését, illetve lebonyolítását.


Galéria>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése