A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2013. május 24., péntek

GYERMEKNAP 2013.


Iskolánk vendége volt egykori tanárunk, 
a KOSSUTH -DÍJAS Szabó Attila





A Teleki Blanka Általános Iskola Diákönkormányzata május 14-én rendezte meg a gyereknapot.
A programsorozat a diákelnök helyettes éves beszámolójával kezdődött, majd jutalmaztuk azokat a tanulókat, akik segítették a diákönkormányzat munkáját. A jutalmazás itt nem ért végett, hiszen a diákönkormányzat minden tanulót pizzával ajándékozott meg. 
A nap további részében a diákelnök-jelöltek kampánybeszédet tartottak és ismertették a programjaikat, melyek között volt csoki evőverseny, lekváros kenyér evőverseny, karaoke, angol-német nyelvi játékok…
A változatos programokat követte a diákelnök szavazás. A győztes Gál Dominika lett, aki 31 szavazattal előzte meg Angyal Violettát.  A délelőtt további részében a kisiskolások bábelőadást tekinthettek meg a tornaszobában, a felsős tanulók pedig az „Egy perc és nyersz” című játékban mérhették össze ügyességüket. Köszönjük a Ritmus Pont dolgozóinak a segítségét a vetélkedő lebonyolításában.  A gyereknap záró részeként közös énekeléssel köszöntöttük Szabó Attilát, aki Csík zenekar prímásaként Kossuth-díjat kapott. A nap zárásaként diszkót tartottunk a gyerekeknek.


További képek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése