A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2015. július 21., kedd



AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK...


Hazatértek a világkupáról karatékáink


A füzesabonyi FSC Honó Dojo versenyzői hosszas felkészülés után vettek részt 2015-07-04-én az All Kyokushin Karate World Cup-on Romániában,Buzauban. A versenyen 12 ország (Oroszország, Bulgária, Azerbajdzsán, Örményország, Ukrajna, Szerbia, Görögország, Németország, Hollandia, Ausztria, Románia, Magyarország) 437 versenyzője indult. A csapat – kiegészülve a náluk és velük együtt felkészülő két tiszafüredi karatékával – a HIKO válogatottjának a Musashi Teamnek színeiben indult, így 8 versenyzőnk léphetett tatamira. 

A romániai utazást hosszas előkészítés előzte meg, hogy a sportolók, és a velük utazó hozzátartozók felkészülhessenek az útra. Július 2-án indultak Buzauba, és 20 órás utazás után érkeztek meg a szállodába. Másnap a mérlegelés rendben lezajlott, majd egy délutáni átmozgató edzést követően, közös vacsora után a kis csapat kellő várakozással, és önbizalommal tért nyugovóra.

A verseny napján kipihenten érkeztek a helyszínre. A sorsolás – miután sokszori változtatás után kiírásra került – nem örvendeztette meg őket, miután minden versenyzőjük bemérkőző volt egy román ellenféllel.
Azt tudták, és el is fogadták, hogy minden hazai pálya egy kicsit lejtős, és szembe szél van; azonban, hogy viharban a Kárpátok ormain felfelé kell mászniuk, azt nem gondolták.
Ezek után az eredményeik a várakozásuknak egy kicsit alulmaradtak. A füzesabonyi Tregova Zsófi 3.helyezést ért el, még Szabó Csenge 1 .helyezett, ill. Szabó Zoltán 3. helyezett lett.

A csapat egy hét pihenő után megkezdte felkészülését a nyári nemzetközi táborra, az övvizsgákra, és újult erővel készül az őszi megmérettetésekre.

Forrás: Láng Zsolt, klubvezető

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése