A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2015. június 3., szerda



LILAVEGYÉSZ 
ORSZÁGOS KÉMIA VERSENY

2015. május 23-án, Gyulán került megrendezésre a LilavegyÉSZ  Országos Kémia Verseny utolsó fordulója.
A 2. forduló eredményei alapján az országosan benevezett 150 8. osztályos tanuló közül Jónás Ernő Roland 8. a osztályos tanuló kapott meghívást a döntőre. A döntőben évfolyamonként 30-30 tanuló versenyzett. 
A verseny folyamán minden szinten azonos szerkezetű feladatlap várta a versenyzőket, természetesen egyre nehezebb és nehezebb feladatokkal.
A versenyre a szülők és a felkészítő tanárok is meghívást kaptak. Körültekintő, kitűnő szervezést tapasztaltam a verseny lebonyolításában. Amíg a gyerekek dolgoztak városnézésre volt lehetőség.
A kísérő tanárok interaktív program –és tankönyv bemutatón vehettek részt. A megvendégelésünkről is gondoskodtak a szervezők. A finom ebéd mellett folyamatos választék volt szendvicsből, üdítőből.
A versenyzők a feladatlap írása idejére is kaptak energia utánpótlást csoki, rostos üdítő formájában.
A feladatlapokat egy jól szervezett team délutánra kijavította.
Roland a pontszámai alapján a 20. helyen végzett. Ajándék nélkül senki nem tért haza. A versenyzők és a felkészítő tanárok is emléklapot és ajándékcsomagot kaptak.
A több órás utazás fárasztó volt, de megérte vállalni a hosszú utat. Tapasztalatokban, élményekkel gazdagon tértünk haza a versenyről.
Bízom benne, hogy tehetséges tanítványaimmal jövőre is eljutunk erre a versenyre.
Fiser Józsefné felkészítő tanár












GRATULÁLUNK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése