A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2017. október 6., péntek

ÉLMÉNYEM ZÁNKÁN


Szeptember 20.-án elutaztunk Zánkára táborozni az osztállyal. Korán reggel indultunk vonattal Budapestre. Elbúcsúztunk szüleinktől, és útnak indultunk.
Mi fiúk, egy helyen ültünk. Ettünk, ittunk, beszélgettünk, nevettünk és zenét hallgattunk. A Déli pályaudvarra metróval mentünk át, ahonnan Balaton felé vettük az irányt.
Mikor megérkeztünk a táborba, elfoglaltuk szobáinkat, ebédeltünk és készültünk az esti discóra. Sokat táncoltunk. Takarodó után a fiúkkal még sokat beszélgettünk.
Reggel tűzriadóra ébredtünk. Mindenki pizsamában ment le a szobákból emiatt majdnem lekéstük a hajókirándulást is. A Balaton nagyon szép volt a hajóról. Délután kézműves foglalkozáson vettünk részt, ahol 3 D-s képeslapot csináltam. Este táncházban voltunk, ahol nagyon elfáradtunk, de jól éreztük magunkat. A harmadik nap reggel összecsomagoltunk és vonatra szálltunk. Hosszú volt az út hazáig.
Nekem nagyon tetszett Zánka, mert szép helyen voltunk, jók voltak a programok és a barátaimmal lehettem. Máskor is szívesen elmegyek.


Fűzér Dénes 6.a

A fogalmazást a weboldalra szerkesztette: Czékus Hanna, Drávucz Márton, Nagy Norina, Oláh Krisztián / Média szakkör/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése